Home / Geen categorie / Nieuws

Nieuws

Mei 2019: Collega’s gezocht. Door de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar leuke enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken. Wij zijn op zoek naar tandarts assistentes parttime/ fulltime bij voorkeur met balie en/of preventie ervaring. Ook zoeken wij een mondhygiënist met ervaring of vers van de opleiding. Werkgebied Gennep / Groesbeek. Bent u de collega die wij zoeken of kent u iemand. Neem contact met ons op via telefoon of mail en vraag naar Richard Deenen. Tot snel!

Januari 2018: Per 1 januari 2018 is tandartspraktijk Strijbos te Groesbeek aan ons overgedragen. Was u al patiënt in Groesbeek? Dan zal er voor u weinig veranderen. Tandarts Strijbos en de rest van het team zal u, zoals voorheen, blijven behandelen. Zowel de locatie als het telefoonnummer van de praktijk in Groesbeek zullen hetzelfde blijven. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de overdracht, of andere  vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Juni 2017: De Google fotograaf is op bezoek geweest. Binnenkort kunt u in Google Maps en Google Streetview door onze mondzorg praktijk en tandtechnisch laboratorium lopen, ook op de plaatsen waar u als patiënt normaal niet kunt komen.

Hieronder alvast een preview,

360

 

 

Mei 2017: Winnaar prijsvraag bekend. Het exacte aantal tandpasta tubes van 292 is niet geraden, maar Emiel zat er met zijn schatting van 293 het dichtste bij en is hiermee de trotse winnaar van de Oral-B tandenborstel.

emiel

Emiel Gefeliciteerd.

 

April 2017: OPEN DAG VRIJDAG 12 MEI van 13.00 tot 19.00:

opendag site

Na voorgaande leerzame en gezellige open dagen hebben wij op 12 mei weer een open dag. Op het laboratorium laten wij u zien hoe o.a. de kronen, bruggen en gebitsprotheses gemaakt worden. In de tandartspraktijk krijgt u een blik achter de schermen en de mogelijkheid vragen te stellen aan het tandheelkundige team. Uiteraard staat de koffie voor u klaar. U kunt terecht bij onze tandarts (Freedie Mulders) voor al uw tandheelkundige behandelingen, bij de mondhygiënist (Claudia Deenen- van Donselaar) voor het reinigen van tanden en implantaten en zoals u al jaren gewend bent, bij de tandprotheticus (Richard Deenen) voor het aanmeten van een nieuwe gebitsprothese. Ook voor het plaatsen van implantaten kunt u bij ons terecht, in combinatie met een klikprothese of een enkele tand vervanging. Kortom, u vindt de volledige tandheelkundige zorg onder één dak. Als u op zoek bent naar een tandarts die de tijd voor u neemt om samen met u te zorgen voor een stralende lach, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor vragen en vrijblijvend advies betreffende uw gebitsprothese kunt u bij onze tandprotheticus een gratis consult aanvragen.  Is uw prothese ouder dan 5 jaar en wilt u een nieuwe prothese, dan vergoedt de basisverzekering 75% van de kosten. Bij onze mondhygiënist kunt u terecht voor o.a. reiniging van uw tanden, kiezen en/of implantaten, het geven van de juiste instructies om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen en het behandelen van tandvleesproblemen of een slechte adem. Onder onze service valt ook dat we ook na 17.00u en op zon- en feestdagen garant staan voor reparaties aan uw gebitsprothese of plaatje.

 

 

Maart 2017: Vanaf heden krijgt u uw afspraakherinnering en de rekening via de E-mail.

email

Maart 2017:  Ons team is uitgebreid met Dion Siebers 4e jaars student Tandheelkunde.

dion

 

 

Januari 2017: Hierbij stellen wij tandarts Freedie Mulders aan u voor. Vanaf 1 januari komt tandarts Freedie Mulders ons team versterken.

freedie

 

 

November 2016: De “vrouwen in beweging” van middelaar hebben ons uitgenodigd om een informatie avond te organiseren.

Dit zal plaatsvinden in buurthuis “de koppel” in Middelaar. 17 november 2016 aanvang 20:00.

 

 

April 2016: Vanmiddag hebben we bij KBO gennep ( de goede herder) een informatie middag gehouden met aanvullend een bezoek aan het laboratorium en de mondzorg praktijk.

IMG_3178

Top