Home / Geen categorie / Welkom bij Deenen Mondzorg en Tandtechniek

Welkom bij Deenen Mondzorg en Tandtechniek

 

Welkom op de website van Deenen Mondzorg en Tandtechniek. Onze praktijk in Gennep is gevestigd aan het Europaplein 2 tegenover winkelcentrum Duivenakker. Er is een grote parkeerplaats aanwezig waar u gratis kunt parkeren. De praktijk is drempelvrij en daarom goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator. Onze praktijk in Groesbeek is gevestigd aan de Kloosterstraat 18c. De praktijk is goed bereikbaar en ook hier staat ons personeel altijd voor u klaar. In onze praktijk bent u aan het juiste adres voor de optimale zorg met betrekking tot uw mondgezondheid en gebitsprothese. Ook voor informatie over uw verzekering bent u bij ons aan het juiste adres, wij werken namelijk samen met ALLE zorgverzekeraars. Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en ziet u wat wij voor u kunnen betekenen. Klik op een tabblad bovenaan deze pagina voor meer informatie over onze diensten. 

 

 

 

Top