Home / Geen categorie / Nieuws

Nieuws

03-01-2023

Wij hebben twee assistentes toegevoegd aan ons team! Yara is sinds 01-12-2023 begonnen en zult u op de maandag, dinsdag en woensdag tegen kunnen komen achter de balie of aan de stoel! Per 01-01-2024 hebben wij ook Ilona die ons is komen versterken. Ilona is werkzaam op de dinsdag t/m vrijdag en is ook preventie-assistente!

01-07-2022!

Sam: Vanaf 01-07-2022 is ons team uitgebreid met een derde mondhygiënist. We stellen haar graag aan u voor: Sam van Dijk komt per juli ons team versterken.

Joy:  Vanaf 01-07-2022 is ons team uitgebreid met een nieuwe Tandartsassistent.  We stellen haar graag aan u voor: Joy, Joy komt per juli ons team komen versterken.

Scanner: Sinds juni hebben wij een mondscanner, hiermee kunnen wij de mond scannen in plaats van afdrukken maken. Dit is voor de patiënt veel prettiger omdat er geen afdrukmateriaal in de mond komt.

Deze mondscanner kunnen wij gebruiken bij het maken van kronen of bruggen, voor een prothese of partiele prothese is het voor alsnog beter om dit met afdrukken te maken.

Sure Smile: U heeft het waarschijnlijk al vaak in reclames gezien, de doorzichtige beugel. Sinds juni kunt u dit bij ons ook laten maken. Sure Smile.

 

Team uitbreiding 02-06-2021!

Vanaf 02-06-2021 is ons team uitgebreid met een tweede mondhygiënist. We stellen haar graag aan u voor: Petra Derks gaat per juni ons team komen versterken. Petra Derks is 33 jaar geleden afgestudeerd als mondhygiëniste en heeft ruim 25 jaar voor een grote groepspraktijk in Nijmegen gewerkt. Nu is Petra toe aan een nieuwe uitdaging. Wij zijn erg blij dat Petra Derks ons team komt versterken. Petra Derks is op ons pad gekomen omdat haar broer al jaren werkzaam is in ons tandtechnisch laboratorium. Petra Derks zal samen met Claudia verantwoordelijk zijn voor de mondhygiëniste behandelingen in onze praktijken in Gennep en Groesbeek. En zo samen met onze tandartsen uw mondgezondheid optimaal houden.

petra derks

Petra Derks, Mondhygiëniste

Corona update 21-04-2020!

Het is zo ver we mogen weer beginnen. Na de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we te horen gekregen dat we weer kunnen beginnen. Het RIVM heeft inmiddels het protocol goedgekeurd. We mogen op dit moment iedereen en elke behandeling weer uitvoeren. Met uitzondering van gehandicapten en mensen van verpleegtehuizen. De komende week zullen we weer contact opnemen met de patiënten die afgebeld zijn in deze periode om weer een afspraak in te plannen.

Corona update 16-03-2020!

Het zal u inmiddels niet zijn ontgaan. De berichtvorming dat de mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT adviseren ons om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval tot 6 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed en trauma bij niet- coronapatiënten.

In verband met de getroffen maatregelen rondom het coronavirus hebben wij Deenen Mondzorg besloten per direct alleen pijnklachten en reparaties te behandelen.

Dit om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Er zal telefonisch contact gezocht worden met u indien u een afspraak heeft staan. De afspraken zullen wij verplaatsen tot na 5 april 2020.

Wij maken op dit moment uitsluitend telefonisch afspraken. Indien wij afwezig zijn luistert u voor verdere informatie ons antwoord apparaat geheel af.

De praktijk is wel voor pijn en spoedklachten bereikbaar.

Als wij niet aanwezig zijn is er een spoed telefoonnummer dat u kunt bellen;

  • Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur  en vrijdag tot 12.00 uur : 06-10300658.
  • Buiten deze tijden : 0900-8276456.
  • Voor Prothese reparaties kunt u bellen met: 06 46774514.

Maar ook daarvoor geldt dat als u koorts heeft, moet hoesten, of grieperig bent, verzoeken wij u niet te komen totdat u goed hersteld bent.

We hopen u spoedig weer als vanouds van dienst te zijn.

Met Vriendelijke Groet,Team Deenen Mondzorg en Deenen Tandtechniek.

 

Mei 2019: Collega’s gezocht. Door de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar leuke enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken. Wij zijn op zoek naar tandarts assistentes parttime/ fulltime bij voorkeur met balie en/of preventie ervaring. Werkgebied Gennep / Groesbeek. Bent u de collega die wij zoeken of kent u iemand. Neem contact met ons op via telefoon of mail en vraag naar Richard Deenen. Tot snel!

Januari 2018: Per 1 januari 2018 is tandartspraktijk Strijbos te Groesbeek aan ons overgedragen. Was u al patiënt in Groesbeek? Dan zal er voor u weinig veranderen. Tandarts Strijbos en de rest van het team zal u, zoals voorheen, blijven behandelen. Zowel de locatie als het telefoonnummer van de praktijk in Groesbeek zullen hetzelfde blijven. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de overdracht, of andere  vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Juni 2017: De Google fotograaf is op bezoek geweest. Binnenkort kunt u in Google Maps en Google Streetview door onze mondzorg praktijk en tandtechnisch laboratorium lopen, ook op de plaatsen waar u als patiënt normaal niet kunt komen.

Hieronder alvast een preview,

360

 

 

Mei 2017: Winnaar prijsvraag bekend. Het exacte aantal tandpasta tubes van 292 is niet geraden, maar Emiel zat er met zijn schatting van 293 het dichtste bij en is hiermee de trotse winnaar van de Oral-B tandenborstel.

emiel

Emiel Gefeliciteerd.

 

April 2017: OPEN DAG VRIJDAG 12 MEI van 13.00 tot 19.00:

opendag site

Na voorgaande leerzame en gezellige open dagen hebben wij op 12 mei weer een open dag. Op het laboratorium laten wij u zien hoe o.a. de kronen, bruggen en gebitsprotheses gemaakt worden. In de tandartspraktijk krijgt u een blik achter de schermen en de mogelijkheid vragen te stellen aan het tandheelkundige team. Uiteraard staat de koffie voor u klaar. U kunt terecht bij onze tandarts (Freedie Mulders) voor al uw tandheelkundige behandelingen, bij de mondhygiënist (Claudia Deenen- van Donselaar) voor het reinigen van tanden en implantaten en zoals u al jaren gewend bent, bij de tandprotheticus (Richard Deenen) voor het aanmeten van een nieuwe gebitsprothese. Ook voor het plaatsen van implantaten kunt u bij ons terecht, in combinatie met een klikprothese of een enkele tand vervanging. Kortom, u vindt de volledige tandheelkundige zorg onder één dak. Als u op zoek bent naar een tandarts die de tijd voor u neemt om samen met u te zorgen voor een stralende lach, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor vragen en vrijblijvend advies betreffende uw gebitsprothese kunt u bij onze tandprotheticus een gratis consult aanvragen.  Is uw prothese ouder dan 5 jaar en wilt u een nieuwe prothese, dan vergoedt de basisverzekering 75% van de kosten. Bij onze mondhygiënist kunt u terecht voor o.a. reiniging van uw tanden, kiezen en/of implantaten, het geven van de juiste instructies om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen en het behandelen van tandvleesproblemen of een slechte adem. Onder onze service valt ook dat we ook na 17.00u en op zon- en feestdagen garant staan voor reparaties aan uw gebitsprothese of plaatje.

 

 

Maart 2017: Vanaf heden krijgt u uw afspraakherinnering en de rekening via de E-mail.

email

Maart 2017:  Ons team is uitgebreid met Dion Siebers 4e jaars student Tandheelkunde.

dion

 

 

Januari 2017: Hierbij stellen wij tandarts Freedie Mulders aan u voor. Vanaf 1 januari komt tandarts Freedie Mulders ons team versterken.

freedie

 

April 2016: Vanmiddag hebben we bij KBO gennep ( de goede herder) een informatie middag gehouden met aanvullend een bezoek aan het laboratorium en de mondzorg praktijk.

IMG_3178

Top