Header Image
Home / Implantaten

Implantaten

III

Bij ons in de praktijk kunt u ook terecht voor het plaatsen van implantaten. Met een verwijzing van hun eigen tandarts kunnen ook patiënten die niet als patiënt bij onze praktijk ingeschreven staan bij ons terecht voor het uitvoeren van deze procedure. In onze praktijk is het mogelijk dat alleen de implantaten geplaatst worden en dat uw eigen tandarts zorg draagt voor de plaatsing van de kroon, brug of prothese op de implantaten. De andere mogelijkheid is dat uw eigen tandarts alles uit handen geeft en dat wij niet alleen de implantaten plaatsen, maar ook de kroon, brug of prothese op de implantaten verzorgen.

Een implantaat kunt u vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Implantaten kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Onder andere het vervangen van verloren gegane tanden en/of kiezen of voor houvast van een gebitsprothese. Een implantaat is een esthetisch zeer fraaie oplossing. Bij patiënten die een volledige gebitsprothese dragen waarbij de houvast minimaal is, bieden implantaten vaak een mooie uitkomst. Implantaten kunnen zowel in de bovenkaak als in de onderkaak geplaatst worden, mits er voldoende kaakbot aanwezig is. Tandarts P. Cornelis kijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn op dit gebied en zal, indien het mogelijk blijkt om implantaten te plaatsen en in het geval van een gebitsprothese, een machtiging bij uw zorgverzekeraar aanvragen. Na goedkeuring van uw zorgverzekeraar kan er een afspraak ingepland worden. Bij goedkeuring worden de kosten op slechts een eigen bijdrage na volledig vergoed. Bij het enkel vervangen van verloren gegane tanden en/of kiezen door middel van implantaten hangt het van uw aanvullende verzekering af wat u vergoed zult krijgen.

Hieronder  kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.

EX_Home_Producten_214x134

 

 

 


Astra Tech EV restorative rangelkscowdg95jm4rbldnijPro-Cam-Tandtechniek-106Dentalent-Tandtechnisch-Laboratorium_23621_image

Top