Header Image
Home / Tandarts

Tandarts

Geschiedenis

Waar wij voorheen alleen onze tandtechnische vaardigheden konden aanbieden onder de naam Deenen Tandtechniek, is met de opening van onze nieuwe praktijk aan het Europaplein 2 te Gennep en sinds januari 2018 aan de Kloosterstraat 18c te Groesbeek, ook de mogelijkheid ontstaan om Deenen Mondzorg aan te bieden. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen. Ook esthetische behandelingen en het plaatsen van implantaten worden door ons aangeboden. De behandelingen komen in overleg tot stand en wij houden daarbij rekening met zowel de wensen, als mede de persoonlijke en financiële mogelijkheden.

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde is reguliere mondzorg, gericht op het verhelpen van algemene klachten en het doen van periodieke gebitscontroles. Ook het vullen van gaatjes, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, het aanmeten van gebitsprotheses en extracties vallen hieronder. Het doel van de algemene tandheelkunde is om een duurzaam en fraai gebit te verkrijgen voor iedereen.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is gericht op verfraaiing van het gebit. Hierbij verbeteren we de esthetiek en het uiterlijk van het gebit en de glimlach. Wanneer u niet tevreden bent met uw gebit, bijvoorbeeld met de kleur of vorm van uw tanden of kiezen, kan esthetische tandheelkunde uitkomst bieden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het bleken van de tanden.

Graag zien wij u regelmatig voor een periodieke controle bij onze tandarts. Tijdens dit bezoek beoordeelt de tandarts de status van uw gebit en kijkt of er extra behandeling noodzakelijk is. De tandarts kijkt hierbij ook naar de mondhygiëne. Indien nodig verwijst de tandarts u door naar de mondhygiënist. De tandarts zal indien er andere problemen, zoals gaatjes, in uw gebit worden geconstateerd, dit met u bespreken. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten en krijgt u van ons een begroting mee. Na het overeenkomen van een behandeling plannen wij een afspraak met u in.

Top